Kontakta oss

Våra medarbetare

 

Jörgen Jonsson

Jörgen Jonsson

Jörgen är utbildad fordonsmekaniker och har jobbat med bilar både som yrke och hobby. Han jobbade på Emmaboda Glas i flera år innan han tillsammans med Nicklas tog över Emmaboda Glasmästeri 2001. Jörgen har varit på ett flertal kurser via glasmästeriet, exempelvis bilrutemontage. Han har många år som glasmästare bakom sig. Idag ansvarar han för bilglas, maskinrutor, inramningar med mera.

Mobiltelefon: 0706-93 73 69

 

Nicklas Kallerbäck

Nicklas Kallerbäck

Nicklas är utbildad snickare och arbetade som snickare i Östersund innan han fortsatte sin karriär som montör av kakelugnar i Emmaboda. 2001 tog han tillsammans med Jörgen Jonsson över Emmaboda Glasmästeri. Nicklas har arbetat som glasmästare sedan 2001, och är specialist inom diverse snickerier som exempelvis byggnation av uterum, byten av fönster och mycket annat.

Mobiltelefon: 0709-38 80 33

 

Eric Nylander

Eric Nylander

Eric är hantverkare ut i fingerspetsarna, med en treårig lärlingsutbildning i botten. Han jobbade som snickare i tre år innan han fick anställning hos Emmaboda Glasmästeri 2011. Här jobbar han främst med fönster, dörrar och specialmontage.

Mobiltelefon: 076-828 89 89

 

Ferenc Hoffer

Ferenc Hoffer

Ferenc flyttade till Broakulla och Sverige med sin familj från Ungern 2012 och jobbar hos oss sedan januari 2015. Han är en duktig hantverkare som jobbar med traditionellt glasmästeriarbete, solskydd (persienner, markiser med mera) och strålkastarrenovering på bilar. Han är utbildad i heta arbeten, ställningsbyggnad med mera och får köra alla fordon, utom möjligtvis motorcykel och atlantångare.

Mobiltelefon: 070-920 12 89

 

Ann Helene Jonsson

Ann Helene Jonsson

Ann Helene har tidigare jobbat inom bland annat industrin, omsorgen och turistnäringen. Sedan 2011 sköter hon administrationen på Emmaboda Glasmästeri med varm och stadig hand. Dessutom försöker hon hålla koll på grabbarna i den mån det går.

Mobiltelefon: 070-286 59 49

 

Kontaktuppgifter

Vår verkstad och vårt showroom ligger i Emmaboda längs järnvägen vid väg 120 (Tingsryd–Nybro), nära riksväg 28 som går mellan Vetlanda och Karlskrona. Välkommen!